Wat als de stijl, kleur of maat die ik wil momenteel niet online beschikbaar is?

Als u de stijl die u wilt op onze HOKA® website hebt gezien, maar deze niet beschikbaar is in de door u gekozen kleur en/of maat, klik dan op de 'laat het me weten' knop op de productpagina om te worden geïnformeerd wanneer dit artikel weer op voorraad is.

Als de gewenste stijl in geen enkele kleur of maat op de HOKA®website staat, kan deze zijn verwijderd als deze niet meer te koop is. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van een vergelijkbare stijl als alternatief, neem dan contact op met onze klantenservice.