Hoe gebruik ik mijn promotiecode?

Als u een promotiecode heeft, kunt u deze toepassen op uw bestelling in uw winkelmandje of op het factuuradres pagina. In uw winkelmandje vindt u onder het totaal een veld om uw promotiecode in te voeren. Op de factuuradres pagina staat een link onder de betaalmethode velden met de tekst "Heeft u een kortingsbon of cadeaubon?" Als u daarop klikt, worden de velden voor verborgen kortingsbonnen en cadeaubonnen geopend. Voer uw promotiecode exact in zoals deze wordt weergegeven, inclusief hoofdletters of streepjes, en druk vervolgens op "Coupon toepassen" om deze in te wisselen.