Door Visa / MasterCard Secure Code en American Express geverifieerd safekey?

Het is een online beveiligingssysteem dat frauduleuze transacties helpt voorkomen door u te vragen een wachtwoord in te voeren, dit om uw identiteit te bevestigen.

Voor Visa- en Mastercard-houders - Als u uw kaart niet heeft geregistreerd, ziet u voordat u een betaling uitvoert een vak met het Verified by Visa- of MasterCard Secure Code-logo. U wordt gevraagd een formulier in te vullen,  uw kaart te activeren en een wachtwoord in te stellen.

Houd er rekening mee dat uw banklogo altijd op het formulier wordt weergegeven.

Voor kaard houders van American Express-kaarten - Het 3D Secure-programma van American Express heet Safekey. Het helpt uw ​​identiteit te valideren met een extra wachtwoord of een unieke waarde.

Met het 3D-beveiligde systeem wordt u elke keer dat u uw kaart gebruikt om online een betaling uit te voeren, word er gevraagd om het persoonlijke wachtwoord in te voeren die u heeft ingesteld. Hiermee wordt uw aankoop bevestigd. Zodra uw betaling is geautoriseerd, ziet u een bevestigingsscherm.

Als u uw het wachtwoord bent vergeten, kunt u uw het wachtwoord opnieuw instellen door de instructies op het scherm te volgen.

Voor meer informatie over het 3DS- en 3DS2-beveiligde systeem of Safekey gaat u naar de website van uw bank kaartuitgever.