Hoe kan ik mijn Global-e-bestelling retourneren?

Retourneren is heel eenvoudig met Global-e, klik op de onderstaande link om uw retourzending te starten via het Global-e-portaal. We bieden geen omruilservice voor Global-e-bestellingen en retouren worden terugbetaald.

Bezoek onze GLOBAL-E FAQ voor meer informatie over retouren.

Begin uw terugkeer met GLOBAL-E RETOURPORTAL.

Voor alle retourzendingen van Global-e wordt € 10 in rekening gebracht, dit wordt van uw totale terugbetaling afgetrokken.