Hoe kan ik mijn bestelling retourneren voor omruiling of terugbetaling?

U kunt nu een omruiling of terugbetaling aanvragen via ons nieuwe online retourcentrum! U kunt het openen via mijn accountgedeelte of door op de deze link te klikken.

Volg deze eenvoudige stappen hieronder zodra u het retourcentrum heeft geopend:

Voer uw bestelnummer (bijv.EU123456) of het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling en de postcode voor facturering in. Voer alles exact in zoals het wordt weergegeven op uw orderbevestiging
Selecteer welk item (s) u retourneert
Selecteer Ruilen of Retourneren. Voor ruilen wordt u doorgestuurd naar de website om de gewenste maat of kleur te selecteren.
Selecteer de methode waarmee u uw bestelling wilt retourneren.
Bevestig uw originele leveringsinformatie (wijzig indien nodig).

Klik op Mijn retour voltooien, houd er rekening mee dat retourneren gratis is en dat er geen kosten in rekening worden gebracht voor het ruilen of retourneren van een artikel.
Rond je retourzending af door het retouretiket te downloaden en af ​​te drukken. De eerste pagina bevat het retouretiket, de tweede pagina je retourbon.

Zorg ervoor dat je de retourbon bij je pakket voegt, anders kunnen we je retourzending niet verwerken
Plak het retouretiket goed vast in uw pakket en breng het terug naar het dichtstbijzijnde afleverpunt en bewaar eventueel bewijs van verzending.

Houd er rekening mee dat artikelen van verschillende bestellingen niet binnen hetzelfde pakket kunnen worden geretourneerd, het combineren van bestellingen vertraagt ​​het terugbetalingsproces! Als je verschillende bestellingen wilt retourneren, gebruik dan indien mogelijk verschillende pakketten en zorg ervoor dat je altijd de retourbon bijvoegt.

Het kan tot 20 werkdagen duren vanaf de retourdatum voordat uw omruiling of terugbetaling kan worden verwerkt. Er wordt een e-mail verzonden zodra de retourzending is verwerkt voor terugbetaling of omruiling en het retourportaal kan ook worden gebruikt om de voortgang bij te houden.

Restituties worden alleen via de oorspronkelijke betaalmethode teruggestort. Voor creditcard- en debetkaarttransacties adviseren wij dat het 7-10 werkdagen kan duren voordat het geld door uw kaartuitgever is verwerkt. Als een omruiling niet kan worden verwerkt vanwege een gebrek aan voorraad, wordt er een terugbetaling uitgevoerd.

Artikelen moeten worden geretourneerd in hun originele merkverpakking. Versleten of beschadigde artikelen kunnen niet worden geaccepteerd en worden naar de klant geretourneerd op het oorspronkelijk opgegeven adres.