De stijl, kleur of maat is niet online beschikbaar?

Als je de gewenste stijl op onze HOKA ONE ONE-website hebt gezien, maar deze is niet beschikbaar in de door jou gekozen kleur en maat, klik dan op de 'houd me op de hoogte' knop op de productpagina om op de hoogte te worden gehouden wanneer dit artikel weer op voorraad is .

U kunt ook de winkelzoeker op onze website gebruiken om uw dichtstbijzijnde HOKA ONE ONE-dealer te vinden. U kunt dan rechtstreeks contact met hen opnemen om te vragen of het artikel beschikbaar is.

Als de gewenste stijl niet op de HOKA ONE ONE-website staat in welke kleuren of maten dan ook, is deze mogelijk verwijderd als deze niet langer beschikbaar is voor aankoop. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een vergelijkbare stijl als alternatief, neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens.